Backup’s en dataherstel

Een goede backup van je bestanden is belangrijk: je wil je dierbare foto’s en video’s en belangrijke documenten niet kwijtraken! Ik help je bij het maken van een goede backup.

Voldoende opslagruimte voor al je bestanden

Om een back-up te kunnen maken, heb je natuurlijk opslagruimte nodig om je bestanden op te slaan. Ik help je bij het bepalen van de juiste hoeveelheid opslagruimte, zodat je niet te veel geld uitgeeft aan onnodige capaciteit. Ik schaf de benodigde opslagruimte voor je aan en configureer deze naar jouw wensen.

Controle van back-ups

Een niet-functionerende back-up is natuurlijk waardeloos. Daarom is het belangrijk om regelmatig te controleren of je back-ups correct werken. Ik kan controleren of je opslag nog naar behoren functioneert en of alle belangrijke bestanden correct zijn opgeslagen.

Gegevensherstel

Als je per ongeluk een bestand hebt verwijderd dat je eigenlijk nog nodig had, bestaat er soms nog een kans om deze bestanden terug te halen. Met behulp van gespecialiseerde software ga ik proberen om je verloren bestanden te herstellen.

BELANGRIJK: Probeer je apparaat zo min mogelijk te gebruiken in de tussentijd. Dit vergroot de kans op succesvol herstel van je bestanden. Houd er echter rekening mee dat ik niet kan garanderen dat ik al je bestanden kan herstellen. Voorkomen is beter dan genezen, dus zorg altijd voor een goede back-up!