Veilig internetten

In een steeds digitaler wordende wereld worden steeds meer zaken online geregeld, van bankzaken tot aan verzekeringen. Het is van groot belang dat dit op een veilige manier gebeurt. Wees goed voorbereid en laat mij je adviseren en je apparaten controleren, zodat je met een gerust hart gebruik kunt maken van deze online diensten.

Hulp en advies

Online hebben criminelen het gemunt op geld; velen doen dit met truucjes om je geld afhandig te maken. Dit wordt ook wel ‘phishing’ of internetfraude genoemd.

Ik leer je graag hoe je deze trucjes kunt herkennen en wat je moet doen als je het slachtoffer dreigt te worden van internetfraude. Internetfraude kan in verschillende vormen en maten voorkomen, maar ik help je om ze te herkennen en te bestrijden in diverse situaties.

Ik leer je bijvoorbeeld hoe je nepberichten via SMS, WhatsApp of e-mail kunt herkennen en hoe je hierop kunt reageren. Daarnaast geef ik je handvatten om nepwebsites te identificeren en zorg ik voor extra beveiliging op je computer, die proactief beschermt tegen bepaalde nepwebsites.

Met mijn begeleiding ben je beter voorbereid en kun je met vertrouwen online actief zijn, wetende dat je de juiste kennis en tools hebt om jezelf te beschermen tegen internetfraude