Over mij

Hallo, ik ben Robbin Voortman en ik heb altijd al een passie gehad voor computers en elektronica. Al sinds jongs af aan heb ik mijn eigen computers in elkaar gezet, laptops gerepareerd en websites gebouwd. In het dagelijks leven ben ik software ontwikkelaar. Ik hou er van om mensen verder te helpen bij hun vragen over computers, tablets en smartphones. De dankbaarheid van mensen is waarom ik van dit werk hou!

Ik leg graag uit wat ik aan het doen ben en waarom, in een taal die jij begrijpt. Geen moeilijke vaktermen, maar gewoon waar het op staat. Kijk gerust mee over mijn schouders, dat vind ik alleen maar leuk!

Door de jaren heen heb ik al vele mensen geholpen met hun computers en andere apparaten: van opnieuw installeren tot het oplossen van problemen en onderhoud aan bestaande apparatuur. Ik probeer ook altijd net een beetje extra te geven, waardoor je het écht goed voor elkaar hebt.

Ik voer mijn werkzaamheden uit met duurzaamheid in het achterhoofd: heb je echt een nieuw apparaat nodig, of is een kleine upgrade voldoende? Misschien kan ik een kapot apparaat repareren of kan er met een klein beetje onderhoud weer nieuw leven ingeblazen worden? Bespaart een nieuw apparaat misschien heel erg veel stroom en loont het zich om deze te vervangen? Dit scheelt niet alleen afval, maar ook geld.

Robbin Voortman