Zakelijk

Naast het bieden van hulp aan particuliere klanten, lever ik ook zakelijke ondersteuning. Heeft jouw bedrijf behoefte aan ondersteuning of computerhulp? Worstelen jullie met computerproblemen of zijn jullie op zoek naar betrouwbaar ICT partner? Dan ben je bij Computerhulp Berkelland aan het juiste adres. Ik heb al vele bedrijven succesvol geholpen!

Ik streef ernaar om langdurige ondersteuning te bieden aan zakelijke klanten. Ik begrijp dat onderhoud van essentieel belang is voor bedrijven op de lange termijn.

Waarmee kan ik je helpen?

Computerhulp Berkelland biedt professionele en betaalbare hulp bij diverse computerproblemen. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe ik jouw bedrijf kan helpen:

Neem vrijblijvend contact op om te bespreken hoe ik jullie van dienst kan zijn.

Wat zijn de tarieven voor zakelijke computerhulp?

Ik houd van transparantie en vind het belangrijk dat de klant weet waar hij aan toe is. De kosten worden altijd vooraf besproken.

Voor de meeste computerproblemen vraag ik een vast tarief per uur. Kijk op de tarievenpagina voor mijn tarieven. Voor zakelijke klanten kunnen de tarieven afwijken. Neem contact met me op en ik breng je graag op de hoogte van de mogelijkheden!