Netwerk

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner dat u kan helpen met het aanleggen van een netwerk voor uw bedrijf? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Netwerk voor Stabiel Internet

Ieder bedrijf heeft een goede, stabiele internetverbinding nodig voor verschillende doeleinden. Een goed netwerk is de basis van goed internet. Door gebruik te maken van de beste producten die naadloos integreren, zorg je ervoor dat jij altijd zorgeloos en veilig het internet op kunt.

Wifi Accesspoints

Een snelle en stabiele draadloze verbinding is cruciaal voor een goede bedrijfsvoering. Ik kan je helpen met het aanleggen van een wifi-netwerk dat voldoet aan alle wensen en eisen. Ik zorg ervoor dat u overal in uw bedrijf een goed bereik heeft en dat uw wifi-netwerk goed beveiligd is tegen ongewenste indringers.

Ontvang je regelmatig klanten op je bedrijf? Dan is het ook mogelijk een veilig afgeschermd gastennetwerk aan te bieden aan je klanten. Dat is nog eens service!

Beveiligingscamera’s over het Netwerk

Wil je je bedrijf of pand goed beveiligen met camera’s? Dan heb je een goed en betrouwbaar netwerk nodig. Ik kan u adviseren over de beste oplossing voor uw situatie en zorg ik voor een vakkundige installatie en configuratie van het camerasysteem.

Netwerk printers

Als je regelmatig moet printen, is het wel zo fijn dat je dat vanaf ieder apparaat in je netwerk kan doen. Een printer op het netwerk bespaart je zo veel geld, omdat je niet meerdere printers aan hoeft te schaffen.

Ik kan een printer vindbaar maken op een netwerk, zodat je vanaf ieder apparaat kan printer, van pc, mac, tablet of smartphone!