Website laten maken

Wil je graag een website laten bouwen? Ook maak ik op maat gemaakte, goed vindbare websites tegen een betaalbare prijs.

Website laten maken voor ZZP en MKB

Ik begrijp dat er in de online wereld veel meer bij komt kijken en ik help je graag om online succes te behalen. Ik richt me vooral op kleine en middelgrote bedrijven en zzp-ers. Ik bouw professionele websites en bied ondersteuning op het gebied van hosting en onderhoud, zodat je zonder zorgen je online aanwezigheid goed geregeld hebt.

Met jarenlange ervaring in webdesign en het maken van websites, met name in WordPress, blijf ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Met passie sta ik klaar om je te helpen bij het behalen van de beste online resultaten.

Hoog in Google met SEO

Ik kan je adviseren en helpen met het hoger komen in Google en andere zoekmachines door middel van SEO (Search Engine Optimalisation). Om hoog te scoren moet je website tip-top in orde zijn. Hij moet niet alleen goed werken, maar ook (potentiële) klanten informeren over de diensten of producten die jij als ondernemer te bieden hebt.

Ik laat je website goed werken, en zorg dat je gevonden wordt op trefwoorden die relevant zijn voor jou onderneming. Van de teksten tot de techniek: alles kan geregeld worden!

Bestaande Website Onderhouden en Verbeteren

Heb je al een website? Ben je nog niet tevreden met je online resultaten? Of vind je de maandelijkse kosten wat te hoog? Ik ga graag in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden om jou website verder te optimaliseren!

  • Website laten maken
  • Online marketing
  • Hosting en onderhoud
  • SEO advies