Zakelijke e-mail

Ik begrijp hoe essentieel betrouwbare e-mail is voor jou bedrijf. Het is jou contact met je klanten en leveranciers. Daarom bied ik alles aan om jou bedrijf te voorzien van veilige, betrouwbare zakelijke e-mail.

E-mail Hosting

In samenwerking met een betrouwbare Nederlandse hostingpartner zorg ik ervoor dat uw bedrijf altijd verbonden is. De hostingoplossingen zijn veilig, betrouwbaar en schaalbaar, waardoor je e-mail met jou bedrijf mee kan groeien. Ik verzorg het onderhoud, zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken.

Eigen Domeinnaam

Uw merk verdient een sterke online aanwezigheid. Ik help je bij het registreren en beheren van uw eigen domeinnaam, zodat uw e-mails een professionele uitstraling hebben en je gemakkelijk herkenbaar bent voor je klanten.

Installatie op Meerdere Apparaten

Ik begrijp dat je overal toegang wil tot je e-mail, of je nu onderweg, thuis of op de zaak bent. Daarom stel ik je e-mail in op al je apparaten, smartphones, tablets, laptops en desktops, zodat jij altijd en overal toegang hebben tot je zakelijke e-mail.

Beveiliging en Spamfiltering

Bescherm je bedrijf tegen ongewenste e-mail en virussen, met onze uitgebreide spamfilter en antivirus oplossingen voor je e-mail. Jou mail staat veilig opgeslagen!

ISO en NEN gecertificeerd

De hostingprovider is ISO en NEN gecertificeerd, waardoor ook de meest gevoelige gegevens veilig zijn opgeslagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken voor jou bedrijf, zodat je e-mail hebt die helemaal past bij jou.

Naast e-mail kan ik ook je website verzorgen. Zo heb je alles geregeld met 1 aanspreekpunt.